Блог на сайта за обяви

Как да направим добри продуктови снимки за обява с телефон

Публикуван в Блог

Често при посещението на реномирани сайтове за онлайн продажби забелязваме красиви снимки на стоките от различни гледни точки. Голяма част от тях ползват услугите на професионални фотографи, които не са по джоба на гражданина или малката фирма решили да ползват услугите на сайтове за обяви или личните си страници в мрежата.

Грижи за градинската техника и инструменти преди зимния сезон !

Публикуван в Блог

Ако забелязвате, че дните стават по-къси и ви обзема все по-силно коледно настроение, зимата е близо. Освен да подготвите автомобила за зимни условия, е време да се погрижите и за градината. На какво да обърнете внимание, ако сте собственик на градина ?

Съхраняване на градинските инструменти и техника.

Черен петък - кратка история и опасности за купувачите

Публикуван в Блог

Наближават коледните и новогодишните празници, а с това и  времето за покупки на подаръци за близки и познати. Една от добрите възможности за изгодни покупки е по време на така наречения Черен петък. По американските филми сме гледали озверели хора стоящи пред вратите на големите магазини готови на всичко в очакване на тяхното отваряне. От известно време това явление се забелязва и по българските географски ширини в български вариант.

Как да подготвим автомобила за зимни условия !

Публикуван в Блог

Зимата се подава зад ъгъла и се готви да изненада всички неподготвени шофьори както го прави всяка година. Може би е дошло време вие да изненадате зимата, като подготвите автомобила си за зимни условия. Минималното, което трябва да направим за да имаме една относително безпроблемна зима. Някои основни препоръки, които е необходимо да направите.

Успешни онлайн продажби за малкият бизнес

Публикуван в Блог

Много малки бизнеси се чудят как да задържат продажбите си във времена на ограничения и „зелени сертификати”. Все по-трудна става срещата между малките производители, търговци и фирмите в сферата на услугите и техните клиенти. Ако голяма част от големият и среден бизнес има търговско присъствие в интернет, то  малкият бизнес все още пренебрегва по една или друга причина тази възможност за продажби.  Може би вече е време да се замислите върху тази възможност, тъй като освен здравната криза с неизвестна продължителност много от хората прекарват дълго време в мрежата, а в днешния забързан и динамичен свят не им остава много време за обикаляне по магазини.

Как да напишем обява за продажба в сайт за обяви !

Публикуван в Блог

Колкото и добре да живеем все някога ни се налага да ползваме услугите на сайт за обяви, когато продаваме имот, автомобил или някоя домашна вещ, от която нямаме нужда. Напоследък доста се популяризира и модела за продажби тип „Дропшипинг” /ще го коментираме в друга статия/, който поставя на сериозно изпитание доста кандидат бизнесмени в стремежа им за „бързи” и „лесни” продажби. Трябва да знаем, че няма строги правила при писането на обяви, но е добре да се придържаме към някои правила.

Как да публикуваме обяви в www.euads.eu

Публикуван в Блог

 За да публикувате обява трябва да се регистрирате. Регистрацията няма да Ви отнеме много време, защото се прави бързо и лесно.

РЕГИСТРАЦИЯ

  • Изберете бутона „Моят акаунт”.
  • Ако нямате регистрация изберете „Не сте се регистрирали ?”.